Gekleurde katoenen sokken - voor vrolijke dagen!

Proberen
2 paar voor0* Waarde € 13,20

U ontvangt 2 paar sokken voor slechts € 0*

* Plus administratie- en verzendkosten €4,90 inclusief btw.
Ja, stuur mij het introductiepakket: 2 paar katoenen sokken van hoogwaardige kwaliteit voor € 0 (plus € 4,90 verzend- en administratiekosten). Ik wordt dan klant van Socks for Her, ik ontvang iedere 4 maanden een vervolgpakket met 3 paar sokken. Voor 3 paar katoenen sokken betaal ik € 11,70 plus €4,90 verzend- en administratiekosten. De leveringstermijn kan ik naar eigen inzicht wijzigen en ik kan op elk gewenst moment definitief de zendingen stopzetten via onze website, e-mail of telefoon. Geen enkele zending is verplicht. Hierbij verzoek ik Courlux International SA om het transport te verzorgen via een distributeur. De distributeur geef ik bij deze uit mijn naam als privépersoon tevens mandaat voor inklaring voor de goederen van Courlux, waarvan ik de ontvanger ben. Dit zal voor mij als besteller niet voor extra kosten zorgen. Ik ga akkoord met alle voorwaarden van de bestelling. Ik heb de zakelijke voorwaarden van Courlux gelezen en ga ermee akkoord en ik bevestig dat ik ouder ben dan 18 jaar.
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door Courlux.
Jag vill gärna ta del av framtida förmånliga erbjudanden från Shape och dess samarbetspartners.

Zacht en comfortabel voor alle gelegenheden!

  • Modern design en klassieke kleuren
  • Gemaakt van katoen, polyamide en elastan
  • Teen en Hiel worden versterkt met onzichtbare naden.
  • Hoge kwaliteit en unieke prijs
  • U kunt zelf kiezen hoe vaak u een levering wilt ontvangen.

Socks for Her

Socks For Her past bij u als u van verrassende sokken in vrolijke kleuren en spannende patronen houd. De sokken zijn van hoge kwaliteit met versterkte teen en platte onzichtbare naden voor een beter comfort. Dit alles zodat wij u extra zachte en duurzame sokken kunnen aanbieden.

Met ons handige leveringssysteem kiest u zelf hoe vaak u de zachte dames sokken wilt ontvangen. Alles om elke dag makkelijker, efficiënter en handiger te maken. Natuurlijk voor een fantastische prijs!

Probeer onze introductie aanbieding met twee paar verrassingssokken voor slechts € 0 (waarde € 13,20) plus € 4,90 verzend- en administratiekosten. Als u ervoor kiest om als klant door te gaan, ontvangt u 3 paar verrassingssokken van de hoogste kwaliteit + één exclusief cadeau opgestuurd voor alleen € 11,70 (waarde € 19,80) + porto en administratiekosten met een leveringsinterval dat het beste bij u past!
 
Uw cadeau!
U zult altijd een verrassingscadeau in uw pakketten ontvangen. Het kan alles zijn van een nagelvijl, lipgloss tot een prachtig gezichtsmasker of mooie sieraden.
Bonus!

Dit is hoe gemakkelijk en handig het werkt:

1

Bestelling

U bestelt uw startpakket gemakkelijk hier op de website en ontvangt 2 paar kleurrijke dames sokken, excl. porto en administratie kosten € 4,90
 
2

Volgend pakket

Uw producten zullen worden geleverd bij u thuis. U hoeft niet overal naartoe te gaan.
 
3

Interval wijzigen

Als u meer of minder leveringen wilt ontvangen, kunt u dat eenvoudig wijzigen.
 

Garantie van de veiligheid en procesop al onze producten en leveranciers worden talrijke tests en kwaliteitscontroles uitgevoerd. Als klant van Courlux bent u verzekerd dat u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de best mogelijke prijs krijgt. Onze goed ontwikkelde organisatie beschikt over de nodige kennis. En heeft door de jaren lange ervaring een service waarin we streven naar perfectie om onze klanten te kunnen voorzien van zeer flexibele en veilige leveringen. Wij bij Courlux zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en zijn blij met uw feedback. Dus aarzel dan niet om ons te contacteren.  
  • Uitgebreide kwaliteitscontroles
  • Veilige levering met praktische pakketten
  • Hoog niveau van dienstverlening
  • Product aanbod met grote flexibiliteit
oeko test blah blah

De vereniging van de Internationale Oeko-Tex®

The Oeko-Tex® label is een bewijs dat de stof die gebruikt wordt bij de vervaardiging van de sokken van bamboe door Courlux is getest op schadelijke stoffen en daardoor huidvriendelijk is (www.oeko-tex.com)

Onze klantenservice is altijd beschikbaar voor u!

 
Als u vragen heeft over het product of de samenstelling ervan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 035 55 95 35 (openingstijden ma-vr 8.30-17.00) of stuur ons een mailtje naar be@courlux.com.