Over ons

Courlux - Wij brengen kwaliteit aan uw deur

Het begon met een visie voor het mogelijk maken van een makkelijke en comfortabele dienst om kwaliteitsproducten rechtstreeks bij u thuis af te leveren.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat het inkopen van producten comfortabel, gemakkelijk en betaalbaar moet zijn. U zou minder tijd kwijt moeten zijn met het zoeken naar geweldige producten, zodat u meer tijd overhoudt om de producten te gebruiken!
 
Het belangrijkste, we geloven dat de kwaliteit van ons brede scala aan producten u vanzelf zullen overtuigen. Dagelijks ontwikkelen wij onze producten verder om aan de steeds veranderende behoeften van ons groeiend aantal klanten te kunnen voldoen.
  • Flexibele abonnementsservice
  • Veilige levering
  • Kwaliteitsproducten
  • Vriendelijke klantenservice


Onze veiligheidsgarantie en proces


Al onze producten en leveranciers worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Als klant van Courlux kunt u er zeker van zijn dat u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de best mogelijke prijs zult ontvangen. Onze organisatie heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in abonnementsdiensten en heeft tevens de dienstverlening aangepast aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten zodat we u kunnen verzekeren van flexibele en veilige leveringen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op. 
  • Uitgebreide kwaliteitscontroles
  • Veilige levering met handzame pakketjes
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Abonnementsdienst met flexibele en veilige leveringen

 

Jarenlange ervaring en honderdduizenden tevreden klanten

 
Courlux is één van de belangrijkste spelers op de Europese markt op het gebied van abonnementsdiensten. Wij verzenden een toenemend aantal pakketten, momenteel meer dan 20 000 pakketten per dag naar verschillende bestemmingen door heel Europa vanuit ons kantoor in Semsales Zwitserland. We hebben honderdduizenden tevreden klanten in 11 landen en we zijn ervan overtuigd dat steeds meer consumenten ons brede scala aan producten zal ondekken!