Modieuze en mooie sieraden van Bijoux club !

Welkom bij Bijoux club klantenservice pagina. Op deze pagina kunt u contact opnemen met onze klantenservice, informatie winnen over de aanmelding of een introductie pakket bestellen. We bieden klanten een fantastische prijs kwaliteitsverhouding. Als onze klant kunt u zelf kiezen hoe vaak u een nieuw pakketje wilt ontvangen.

Meld u aan bij Bijoux Club – voor bijna niets !

Als een klant van de Bijoux Club ontvangt u sieraden die passen bij alledaags gebruik, maar welke ook passen bij speciale gelegenheden. U zult merken dat deze modieuze sieraden net iets extra’s geven aan uw stijl, zonder dat het duur hoeft te zijn. Na het ontvangen van het introductie pakket, ontvangt u een ketting gratis en een bijpassende armband met 75% korting elke 4 maanden. De interval van de zendingen kunt u altijd aanpassen aan uw behoeftes. Om klant te worden, bestel het introductie pakket hier.

Snelle verwerking van al uw eisen

Onze bedoeling is, dat uw contact met ons en uw lidmaatschap bij ons, zo duidelijk en eenvoudig mogelijk is. Hier kunt u antwoorden vinden op uw vragen onder “vragen & antwoorden” en bovenal kunt u onze klantenservice bereiken via “uw pagina”. Om deze functie te kunnen gebruiken logt u in met uw klant- of lidnummer en internetcode. U vindt deze informatie op uw orderbevestiging en op uw factuur. Voor de zekerheid krijgt u ook nog een e-mail om uw bestelling te bevestigen. We hopen dat u veel plezier heeft van onze producten!
Word klant
Word vandaag nog klant van Bijoux Club.
Productinformatie
Lees alles over Bijoux Club.
Geef om uw sieraden
Om meer te weten te komen over het verzorgen van uw sieraden, klik hier.
Scheerapparaat voor dames!
Estelle Mood – ons moderne scheerapparaat voor dames!