X5 Voor perfect scheren!

Welkom bij Flexifront X5 klantendienst webpagina's! Wij bieden aan onze klanten hoogwaardige scheer systemen voor zeer redelijke prijs. FlexiFront X5 is ons meest geavanceerde scheersysteem met een aantrekkelijk en modern ontwerp. Op deze pagina's kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice, info over de registratie krijgen of u kunt een introductie pakket bestellen. Als onze klant kunt u, kiezen hoe vaak u een nieuw scheermes pakket wilt ontvangen. We zijn blij dat het aantal mannen die kiezen voor het FlexiFront merk, snel groeit.


Hoe werkt de registratie?

Na het ontvangen van het introductie pakket met ons moderne scheersysteem met 5-blade mesjes, met 2 beweegbare scheerkoppen, ontvangt u elke derde maand een nieuwe set met scheermesjes voor zeer vriendelijke prijs. De interval van het verzenden van scheermesjes kan elk moment volgens uw behoeften worden aangepast. Na inloggen op mijn account kunt u kiezen voor de interval die u het beste uitkomt. Om onze klant te worden, het introductie pakket hier bestellen.


Moderne en betaalbare scheermessen – op uw voorwaarden

Onze bedoeling is, dat uw contact met ons en uw lidmaatschap bij ons, zo duidelijk en eenvoudig mogelijk is. Hier kunt u antwoorden vinden op uw vragen onder “vragen & antwoorden” en bovenal kunt u onze klantenservice bereiken via “uw pagina”. U kunt het formulier gebruiken voor al uw bestellingen, bijvoorbeeld kunt u zelf kiezen hoe vaak de moderne en betaalbare scheermesjes naar u worden toegestuurd. Om deze functie te kunnen gebruiken logt u in met uw klant- of lidnummer en internetcode. U vindt deze informatie op uw orderbevestiging en op uw factuur. Voor de zekerheid krijgt u ook nog een e-mail om uw bestelling te bevestigen. We hopen dat u veel plezier heeft van onze producten!

Word klant
Handig en makkelijk! Word vandaag al klant van FlexiFront X5!
Scheertip!
Scheertip! Volg de beschrijving voor het beste resultaat!
Meer over de houder!
Fantastische kwaliteit. Een betrouwbare houder.
Scheerapparaat voor dames!
Estelle Mood – ons moderne scheerapparaat voor dames!
Verras uw vrouw met Estelle!